IPMA trainingen

We bereiden je voor op de examens die IPMA biedt. We staan tijdens de trainingen uitgebreid stil bij jouw situatie. Bij de trainingen is een uitgebreide digitale leeromgeving beschikbaar. Zo leer je de kennis thuis en krijgen wij inzicht in je vragen. Deze vragen en die van je collega’s bespreken we tijdens de training: praktijk- en examengericht!

IPMA D
IPMA C
vaardigheidstraining

Agile trainingen

De wereld verandert snel. Organisaties veranderen daar constant in mee en hebben daarom behoefte aan kortcyclische methodes waarbij ingespeeld kan worden om de realiteit van morgen. Agile organisaties zijn wendbaar en jij straks ook met deze trainingen. In korte tijd zorgen we ervoor dat je klaar bent om je te certificeren binnen deze filosofie.

Agile

Projectvakmanschap

Er zijn veel manieren om projecten technisch in te richten. PRINCE2®, Agile Scrum, PMBoK en projectmatig creëren zijn bekende projectmanagementmethodes die structuur bieden aan de manier waarop we met projecten omgaan. In onze vakmanschap trainingen leg je de basis voor je projectmanagement kennis en kunde.

Organisatie ontwikkeling

We kijken in deze trainingen samen naar de omgeving waarin projecten zich afspelen. Hoe kunnen we met projecten bedrijfsdoelstellingen bereiken en welke projecten doen we wel en welke doen we niet? Kortom, in deze trainingen zijn we bezig met projectmanagement en organisatie ontwikkeling.

Persoonlijk leiderschap

In projectmanagement is leiderschap van groot belang. Goed leiderschap zorgt voor beweging. Onze projectprofessionals kennen het vak vanuit de praktijk en delen graag hun specifieke aanpak en kennis met je. Daardoor leer je een scala praktische instrumenten kennen en toepassen die je direct kunt toepassen in je projecten.

Enneagram

Gecertificeerde programma’s

De Project Academie geeft internationaal gecertificeerde PRINCE2® en IPMA-trainingen die in hoog aanzien staan. In Nederland zijn meer dan een miljoen projectmanagers PRINCE2® gecertificeerd. Steeds meer organisaties eisen een PRINCE2® gecertificeerd manager bij sollicitaties, zeker bij internationaal georiënteerde bedrijven.  PRINCE2® leert een bepaalde methodiek. De IPMA certificering richt zich op de 29 competenties die je als projectmanager nodig hebt. Veel projectmanagers halen eerst hun PRINCE2® certificaat om daarna de IPMA-competenties eigen te maken.

Unieke locaties

Onze trainingen worden gegeven op verschillende locaties in het land. Zo hebben we een eigen locatie in Amsterdam met gratis parkeergelegenheid. Daarnaast maken we gebruik van diverse gastlocaties in Utrecht, Den Haag, Barneveld, Voorst en Delft. In Delft maken we gebruik van  de yurt op Landgoed de Uijlenburg.

Flexibele leerroute

Bij De Project Academie vinden we dat je niet alleen kennis moet opdoen maar het vooral moet leren toepassen in een prettige leeromgeving. Je gaat daarom altijd eerst via E-learning met de theorie aan de slag. Kijk hiervoor ook even bij onze E-learningpagina.. Daarna kom je bij ons op training om te oefenen in de specifieke vaardigheden en te werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Dit doen we met oprechte aandacht, passie en heel veel plezier.

Praktische trainingen

Naast gecertificeerde programma’s, bieden we ook praktische programma’s aan voor PPP-professionals. Wij begrijpen dan niet iedereen een vaste methodiek wil leren maar een meer praktische, intuïtieve benadering wil volgen. Wij hebben jarenlange ervaring met het geven van dergelijke trainingen en werken dan vooral vanuit je eigen vragen en behoeften. Maatwerk is standaard bij ons.