Waarom Agile project management?

Het Agile Project Management Framework is een framework dat de flexibele agile manier van werken combineert met de noodzaak om “in-control” te blijven.

Bedrijven en organisaties willen dat projecten steeds sneller toegevoegde waarde realiseren. Om dat te kunnen doen is een andere mindset en aanpak nodig dan de traditionele project aanpak, waarin de projectmanager veelal een sturende taak heeft en taken delegeert. In een agile project faciliteert en coördineert  de projectmanager een kort-cyclisch en iteratief proces waarin een of meer zelfsturende teams een oplossing realiseren. Zo komt in nauwe samenwerking met de klant eerder een beter bruikbare oplossing tot stand.

Hoe trainen wij?

Tijdens deze training bespreken wij uitgebreid de theorie van en de gedachte achter het Agile Project management Framework met een duidelijke focus op de rol van Project Manager.

Omdat u vooral leert door te doen wisselen we theorie af met korte opdrachten waarin we de agile theorie en technieken toepassen. Als voorbereiding op het Agile Project Management Foundation examen kunt u oefenen met voorbeeldvragen in onze e-learning omgeving.

Wat leer je?

Tijdens deze training maakt u  kennis van het Agile Project Management Framework en krijgt u inzicht in de rol van de project manager binnen de context van een agile team.

U krijgt overzicht en inzicht in een breed scala van agile technieken en hulpmiddelen en hoe die in specifieke project situaties toe te passen.

De training wordt afgerond met het door APMG geaccrediteerde Agile Project Management Foundation examen. Het examen is een multiple choice examen (50 vragen) dat in 40 minuten wordt afgenomen.

 

Prijs

De prijs die je betaalt is € 1.095,00 exclusief btw.

Data

  • September 2019: 2 september | 9 september | 18 september examen

  • November 2019: 4 november | 11 november | 20 november examen

De trainingsdagen zijn van 9.00 tot 17.00 uur.

Locatie

De trainingen vinden plaats bij 1 van onze partners in Utrecht.


contact

Uw naam*

Uw email*

Uw telefoonnummer*

Naam organisatie*