IPMA D

Waarom Agile business analist?

Speciaal voor de business Analist die werkt in een Agile om- geving heeft het Agile Business Consortium de Agile Business Analyst training en certificering ontworpen. Deze training is ook zeer geschikt voor Business Analisten die de transitie van traditioneel projectmanagement naar Agile willen doorvoeren.

De Business Analist heeft binnen een Agile team een cruciaal belang; het is de verbindende rol tussen enerzijds het Solution Development Team en anderzijds het Project Team met daarin o.a. de Business Sponsor en de Business Visionary rollen.

Hoe trainen wij?

Tijdens deze training krijgt u kennis van het Agile Framework (processen en rollen) en de rol van de Agile Business Analist binnen de context van een Agile team. U krijgt een overzicht en inzicht in een breed scala van verschillende technieken en hulpmiddelen die bijdragen tot een effectieve business analyse.

Wat leer je?

Tijdens deze training krijgt u kennis van het Agile Framework (processen en rollen) en de rol van de Agile Business Analist binnen de context van een Agile team. U krijgt een overzicht en inzicht in een breed scala van verschillende technieken en hulpmiddelen die bijdragen tot een effectieve business analyse. De training wordt afgerond met het door APMG geaccrediteerde Agile Business Analyst Foundation examen. Het examen is een Multiple choice examen dat in 40 minuten afgenomen wordt.

Trainer:

Wijnand Lens

Prijs

€ 1.095,00 per cursist inclusief hand-out, boek en examen. De genoemde prijs is exclusief BTW.

Data

  • Zomer 2019: 13 en 17 augustus
  • Najaar 2019: week 7-11 oktober

Tijden: 9.00 uur tot 16.30 uur.

Locatie

De trainingen vinden plaats op ons kantoor:

Anthonie Fokkerstraat 5, 3772 MP Barneveld.


contact

Uw naam*

Uw email*

Uw telefoonnummer*

Naam organisatie*