Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

WEBINAR AGILE PROJECTMANAGEMENT

12 juni 2019 @ 08:00 - 17:00

Gratis

Noteer hem alvast in je agenda: op 12 juni organiseren Henk Daniel van ons eigen Promista en Kitty Clerc van More Than Learning een webinar over Agile Projectmanagement. Deelname is gratis!

In deze webinar gaan Henk en Kitty op zoek naar de definitie van Agile Projectmanagement. Want Agile kent toch eigenlijk geen projecten? Hoe werkt dit dan? En werk je dan ook echt Agile of is het meer Prince2 in een nieuw jasje?

WIE ZIJN HENK EN KITTY? 

Henk Daniel is directeur en senior adviseur bij Promista en heeft een ruime ervaring in het opzetten en begeleiden van projectmanagement-processen in een agile omgeving. Kitty is een zeer ervaren allround trainer met een eigen bedrijf (More than Learning) en ook actief voor onze partner, De Projectacademie. De laatste jaren heeft ze zich gespecialiseerd in agile projectmanagement.

Samen zullen de ze webinar begeleiden en elk vanuit hun eigen ervaring en expertise vertellen. En natuurlijk zitten ze allebei na afloop klaar om jullie vragen te beantwoorden!

HET PROGRAMMA

In deze webinar van ongeveer een uur nemen Henk en Kitty je mee in de wereld van Agile Projectmanagement in drie onderdelen:

  1. Wat is Agile Projectmanagement?
    Allereerst kijken we naar wat Agile Projectmanagement nu eigenlijk is. Hoe werkt het en wat zijn de verschillen met een ‘puur’ Agile omgeving en de klassieke omgeving van Prince2?
  1. Welke positie neemt Agile Projectmanagement in binnen de organisatie?
    Vervolgens kijken we naar de organisatie. Wat is er nodig om Agile werkende (project)teams aan te laten blijven sluiten bij de bedrijfsvisie en strategische doelen uit het portfolio?
  1. Hoe kun je projecten vormgeven in een Agile omgeving?
    Tenslotte gaan we naar de praktische uitvoering: hoe geef je nu zo’n Agile project vorm en wat heb je daar allemaal voor nodig?

THEORIE EN PRAKTIJK

Alleen theorie leeft niet erg, is de gedachte achter deze webinar. Daarom nemen Henk en Kitty niet alleen de theoretische kant van het verhaal met je door, maar laten ze ook zien hoe dit in de praktijk werkt. Door middel van een praktijkcase, compleet met tooling en organisatiestructuur, krijg je ook een goed beeld van hoe zo’n project in de praktijk kan werken.

DEELNAME IS GRATIS!

Zin om mee te doen? Deelname is helemaal gratis! Het enige wat je hoeft te doen is op 12 juni een uurtje vrijmaken achter je eigen computer. De rest regelen wij.

De precieze tijd en eventuele inschrijfmogelijkheden volgen nog – dus houd onze nieuwsbrief of de LinkedIn-pagina in de gaten en hopelijk zien we je volgende maand online!

Zie: https://promista.nl/home/nieuws/405-12-juni-webinar-agile-projectmanagement

Gegevens

Datum:
12 juni 2019
Tijd:
08:00 - 17:00
Kosten:
Gratis
Website:
https://promista.nl/home/nieuws/405-12-juni-webinar-agile-projectmanagement

Organisator

Promista
Website:
www.promista.nl