Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Themacafé | Projectopstellingen

13 april 2016 @ 16:00 - 21:00

Gratis

Projectopstellingen: hoe kun je belanghebbenden binnenboord houden?

  • Heb je het idee/gevoel dat in jou project de balans tussen geven en nemen zoek is?
  • Heb je het idee/gevoel dat bepaalde mensen en/of afdelingen niet betrokken worden bij jouw project, terwijl dat wel zou moeten?
  • Heb je het idee/gevoel dat je positie in het geheel wankel en kwetsbaar is, spanningen oproept?

Als je op één van bovenstaande vragen direct een ja als antwoord geeft, dan is dit themacafé waardevol voor jou. Projectopstellingen geven namelijk direct inzicht hoe belanghebbenden zich verhouden ten opzichte van elkaar, het projectresultaat en de context waarbinnen dit resultaat gerealiseerd wordt. Daardoor ontstaat inzicht in het krachtenveld en bewegingen die daarin mogelijk zijn.

Dit themacafé geeft inzicht in de achtergronden van projectopstellingen en geeft jou de mogelijkheid om de complexiteit rondom jouw project in kaart te brengen. Daarbij worden ook technieken toegepast, die je ook voor jezelf direct kunt toepassen.

Doelgroep
Dit themacafé is voor projectmanagers en projectspecialisten die inzicht willen krijgen in de verhoudingen binnen projecten.

Data
13 april 2016 | 16:00 tot 21:00 |

Meer informatie
Wij verzorgen rond 18:00 een eenvoudige en altijd verse bio-maaltijd. Naderhand keer je huiswaarts of drink je nog gezellig een drankje met ons mee.

Dit themacafé wordt gegeven door Roel. Roel traint en coacht dagelijks projectmanagers en de teams waaraan ze leiding geven. Meer informatie over Roel: NZCHT

Elke maand organiseert De Project Academie in samenwerking met een specialist een themacafé over een PPP-vraagstuk. In een themacafé ga je actief aan de slag gaat met je eigen vraagstuk. In het themacafé staat ontmoeten, eten en leren centraal. Meer informatie over het themacafé: Projectopstellingen

Prijs
We werken bij onze themacafé’s met waardebepaling achteraf: neem deel aan de middag en voel aan wat de middag waard is geweest.

Roel MET INTRIGANTEN MOET JE MEEBEWEGEN!

 

Organisator

Roel Riepma
Telefoon:
0655325718
Website:
www.deprojectacademie.nl

Locatie

De Project Academie
Anthonie Fokkerstraat 5
Barneveld, 3772MP Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0342 420840
Website:
https://deprojectacademie.nl/