Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

APMG Scrum master

16 december 2019 @ 08:00 - 17 december 2019 @ 17:00

€1095

16 en 17 december 2019.

 

Scrum Master

Scrum

Scrum is een raamwerk voor het ontwikkelen, leveren en onderhouden van complexe producten door effectieve samenwerking. Scrum wordt gebruikt om veel zaken die we in ons dagelijks leven gebruiken te ontwikkelen en onderhouden. Ooit begonnen als raamwerk in de ICT en nu ook veel gebruikt in de marketing en product- & dienstontwikkeling in het bedrijfsleven en bij de overheid.

Een Scrum Master is verantwoordelijk voor het promoten en ondersteunen van Scrum. Door iedereen te helpen de Scrum theorie, de Scrum waarden en -technieken te begrijpen en toe te passen.

Training

De training en certificering zijn gebaseerd op The Scrum Guide. Die is ontwikkeld door de Scrum-bedenkers Ken Schwaber en Jeff Sutherland. Ze bevat de definitie van Scrum, bestaande uit Scrum-rollen, evenementen, artefacten en de regels.

Onze tweedaagse cursus wordt gegeven door een geaccrediteerde trainer en behandelt de principes en theorie die ten grondslag liggen aan het Scrum-raamwerk en de rol van de Scrum Master. De cursus is interactief en biedt een combinatie van instructie en team gebaseerde oefeningen. Ze is gericht op een ieder die zich wil verdiepen in Scrum. Naast Scrum masters zijn dat bijvoorbeeld ook mensen die zelf in een scrumteam (gaan) werken of die samenwerken met scrumteams.

Resultaat

Deelnemers leren wat de rol van Scrum Master inhoudt, waardoor ze een Scrum Team kunnen begeleiden en de acceptatie van het Scrum-raamwerk kunnen stimuleren. Of ze kunnen succesvol deelnemen in een ontwikkel team. 

Materiaal

Bij de training ontvang je:

  • Scrum guide®
  • Slide-pack
  • Werkboek 
  • Handleiding Scrum events werkvormen
  • Voorbeeld examen

Examen

Aan het eind van de tweede traininsgdag of op een zelf te kiezen tijdstip doe je examen voor het behalen van je Scrum Master certificaat (Agile Business Consortium).

  • 40 minuten
  • 50 multiple choice vragen
  • Engelstalig
  • Certificering door APMG, internationaal gerenommeerde accreditatie organisatie

16 en 17 december. 17 december bestaat de mogelijkheid om examen te doen. Mocht dit niet lukken dan kunt u een voucher ontvangen om een ander moment te kiezen.

Meld je nu aan!

[reCaptcha]


Gegevens

Begin:
16 december 2019 @ 08:00
Einde:
17 december 2019 @ 17:00
Kosten:
€1095

Organisator

Kitty Clerc

Locatie

Promista
Anthonie fokkerstraat 5
Barneveld, Gelderland 3772 MP Nederland
+ Google Maps
Website:
www.promista.nl