Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

BPUG sessie: Agile centre of excellence

24 januari 2017 @ 18:15 - 21:30

Agile

Als hoofdsponsor van de BPUG (Best Practice User Group) organiseert Promista in samenwerking met de BPUG een kennissessie Agile Centre of Excellence met enkele interessante sprekers.

Sessie Het einde van het project

Als we iets willen realiseren wordt bijna automatisch gedacht in projecten. Maar wat is nu precies een project? Wanneer is een project succesvol? Wat zijn randvoorwaarden voor een succesvol project? Wanneer is een project klaar? In deze interactieve sessie wordt samen gekeken naar het idee, dat we moeten stoppen met het denken in projecten. Denken in projecten zit meestal meer in de weg dan dat het helpt. Wat aan bod komt is o.a. hoe je omgaat met plannen, budgetten, risico’s en andere onderdelen van projectmanagement. Daarnaast zullen we het hebben over de randvoorwaarden die nodig zijn om te stoppen met projectmatig werken.

Paul Wijntjes is Agile Coach, Trainer en Facilitator en schrijver van het boek “Het einde van het project”.

Sessie Hoe Agile is IPMA of toch anders?

IPMA is geen methode, maar een competentieprofiel voor projectprofessionals. Binnen dit profiel wordt een rijk scala aan invalshoeken gegeven, waarmee je kunt komen tot wendbare aanpakken voor projecten. Eén van de kunsten van flexibel professioneel projectleiderschap is in ieder geval om je werkzaamheden en taken steeds opnieuw af te stemmen op de situatie en van daaruit tot een aanpak te komen. Diverse theorieën die IPMA behandelt, teneinde je competenties als projectprofessional te verbeteren, zijn rechtstreeks te vertalen naar Agile-principes van samenwerken in projecten. Ik zal een aantal van deze theorieën toelichten en ga met jullie in gesprek over de mate waarin deze theorieën toepasbaar zijn voor het wendbaar inbedden en aanpakken van jullie projecten.

Roel Riepma: trainer en schrijver van o.a. Projectmanagement op basis van ICB versie 4 – IPMA B, IPMA C, IPMA-D , IPMA PMO

Heb je interesse om aan deze kennissessie deel te nemen meld je dan aan via de volgende link: Ik wil me inschrijven

Gegevens

Datum:
24 januari 2017
Tijd:
18:15 - 21:30
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , , , , , , , , , , ,

Organisator

Promista
Website:
www.promista.nl

Locatie

Promista
Anthonie fokkerstraat 5
Barneveld, Gelderland 3772 MP Nederland
+ Google Maps
Website:
www.promista.nl