Rob heeft veel ervaring met het geven van leiding aan complexe projecten. In de spanningsvelden die hij daarin tegenkomt gebruikt hij de filosofie als instrument om inzicht te geven in de complexiteit van de situatie.

Hoe je betekenis geeft met woorden die het hart raken, is de kern van de wijze waarop Rob filosofie toepast. Wijsheden van oude en jonge leermeesters worden op een natuurlijke wijze ingezet om complexe situaties vanuit een zekere afstand te beschouwen. Daardoor vallen spanningen weg en ontstaan inzichten over nieuwe mogelijkheden.

In dit themacafé licht Rob de wijze waarop hij filosofie inzet toe aan de hand van voorbeelden van projecten die hij heeft geleid. Hij gaat in op het houden van effectieve betogen en laat jou daar ook concreet mee oefenen. Daarmee versterk jij vermogen om effectief te presenteren en belanghebbenden mee te nemen.

 

Themacafés

Elke maand organiseert De Project Academie in samenwerking met een specialist een themacafé over een PPP-vraagstuk. Filosofie en projectmanagement, Agile, projectopstellingen, teamontwikkeling, er zijn veel onderwerpen voor een themacafé. Tijdens de themacafé’s ga je in een ontspannen en open ambiance samen met de andere deelnemers en de specialist aan de slag met het thema van de avond.  Op deze avond staat ontmoeten, eten en leren centraal.

Praktische informatie

Elk themacafé kiezen we samen met de specialist een mooie locatie om het themacafé te organiseren. Vanaf 17.30 uur ben je welkom om samen eerst wat te eten en de werkdag achter ons te laten. Vervolgens gaan we aan de slag met het thema van de avond en zorgen we samen voor een ontspannende, verdiepende avond. Rond 21.00 uur is het programma afgelopen en keer je huiswaarts of drinkt nog gezellig een drankje met ons mee.

Inschrijven

Uw naam*

Uw email*

Uw telefoonnummer*

Naam organisatie*