Nieuw: officiële APMG-certificering voor training Agile Business Analist

BARNEVELD – Promista en De Project Academie hebben, in samenwerking met het Agile Business Consortium, als eerste in Nederland een officieel door APMG geaccrediteerde training Agile Business Analist ontwikkeld. Door een  training met officiële certificering wordt het voor professionals in projecten en Business Analyse mogelijk zich verder te specialiseren in de Agile Methode.  Trainer Wijnand Lens, Nederlands eerste gecertificeerde trainer, maakt deelnemers wegwijs in de wereld van Agile Business Analyse.

Rollen en verantwoordelijkheden

De training  Agile Business Analysis is gebaseerd op DSDM (Dynamic Systems Development Method). De verschillende methoden en technieken geven meer inzicht in de rol, positie en verantwoordelijkheden van business analyse binnen een Agile projectomgeving. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan de overgang van een traditionele projectomgeving naar Agile en is er ruimte voor praktijkvoorbeelden, oefeningen en vragen. Na het succesvol afleggen van het examen volgt een door APMG geaccrediteerd certificaat Agile Business Analyst.

Voor Agile professionals

De training is geschikt voor alle  professionals die werkzaam zijn als Business Analist in een Agile omgeving. Bijvoorbeeld  (senior) PMO-ers, business analisten, informatiemanagers, projectleiders of Scrum Masters die meer willen leren over Agile Business Analyse, of die de transitie van een traditionele projectomgeving naar een Agile-omgeving willen doorvoeren.

Praktische informatie

De training  duurt twee dagen of vier avonden en wordt gegeven op het kantoor van Promista aan de Anthonie Fokkerstraat 5 in Barneveld. Data worden in overleg vastgesteld. Het organiseren van een incompany-training behoort ook tot de mogelijkheden.

Voor meer informatie over de training of het organiseren van een incompany-training kunt u contact opnemen  met René Bosschers, telefonisch op 06-421 24 715 of per e-mail via rbosschers@promista.nl of meld je hier aan.