Projectopstellingen

  • Ben je benieuwd wat organisatieopstellingen zijn en hoe je die kunt toepassen in je project?
  • Heb je het idee/gevoel dat bepaalde mensen en/of afdelingen niet betrokken worden bij jouw project, terwijl dat wel zou moeten?
  • Heb je het idee/gevoel dat je positie in het geheel wankel en kwetsbaar is, spanningen oproept?

Als je op één van bovenstaande vragen direct een ja als antwoord geeft, dan is dit themacafé waardevol voor jou. Projectopstellingen geven namelijk direct inzicht hoe belanghebbenden zich verhouden ten opzichte van elkaar, het projectresultaat en de context waarbinnen dit resultaat gerealiseerd wordt. Daardoor ontstaat inzicht in het krachtenveld en bewegingen die daarin mogelijk zijn.

Dit themacafé geeft inzicht in de achtergronden van projectopstellingen en geeft jou de mogelijkheid om de complexiteit rondom jouw project in kaart te brengen. Daarbij worden ook technieken toegepast, die je ook voor jezelf direct kunt toepassen.

Roel traint en coacht dagelijks projectmanagers en de teams waaraan ze leiding geven. Projecten leiden vraagt om het actief betrekken van belanghebbenden bij het resultaat. Het is een sociaal vak, waarin mensen intensief samenwerken.

Datum: 13 juni 2017

Karin de Bruin en Boudewijn Lemstra geven op 13 juni tijdens de BPUG seminar een workshop over projectopstellingen.

Whitepaper: balanceren in een ordelijk krachtenveld

Themacafés

Elke maand organiseert De Project Academie in samenwerking met een specialist een themacafé over een PPP-vraagstuk. Filosofie en projectmanagement, Agile, projectopstellingen, teamontwikkeling, er zijn veel onderwerpen voor een themacafé. Tijdens de themacafé’s ga je in een ontspannen en open ambiance samen met de andere deelnemers en de specialist aan de slag met het thema van de avond.  Op deze avond staat ontmoeten, eten en leren centraal.

Praktische informatie

Elk themacafé kiezen we samen met de specialist een mooie locatie om het themacafé te organiseren. Vanaf 17.30 uur ben je welkom om samen eerst wat te eten en de werkdag achter ons te laten. Vervolgens gaan we aan de slag met het thema van de avond en zorgen we samen voor een ontspannende, verdiepende avond. Rond 21.00 uur is het programma afgelopen en keer je huiswaarts of drinkt nog gezellig een drankje met ons mee.

Inschrijven

Uw naam*

Uw email*

Uw telefoonnummer*

Naam organisatie*