Agile door te scrummen

Agile door te Scrummen

Agile is momenteel het toverwoord in projectmanagementland. Met Agile en dan met name Scrum halen we beter resultaten. Hoe werkt dat dan? En wat doen we bij Agile zo anders dan in klassieke projectmanagementmethodes?

In dit themacafé neemt Tim je mee in de wereld van Agile. Al Scrummend gaat hij met de aanwezigen op deze avond met de wensen en behoeften aan de slag. Ontdekken en meteen doen dus, lekker Agile.

Themacafés

Elke maand organiseert De Project Academie in samenwerking met een specialist een themacafé over een PPP-vraagstuk. Filosofie en projectmanagement, Agile, projectopstellingen, teamontwikkeling, er zijn veel onderwerpen voor een themacafé. Tijdens de themacafé’s ga je in een ontspannen en open ambiance samen met de andere deelnemers en de specialist aan de slag met het thema van de avond.  Op deze avond staat ontmoeten, eten en leren centraal.

Praktische informatie

Elk themacafé kiezen we samen met de specialist een mooie locatie om het themacafé te organiseren. Vanaf 17.30 uur ben je welkom om samen eerst wat te eten en de werkdag achter ons te laten. Vervolgens gaan we aan de slag met het thema van de avond en zorgen we samen voor een ontspannende, verdiepende avond. Rond 21.00 uur is het programma afgelopen en keer je huiswaarts of drinkt nog gezellig een drankje met ons mee.

Inschrijven

Uw naam*

Uw email*

Uw telefoonnummer*

Naam organisatie*